Rulouri de pui

Ingrediente:
-2 piepti de pui;
-150 g de pastrama de porc;
-100 g de cascaval;
-10 ciuperci de marime medie;
-3-4  felii de gogosar murat.

Mod de preparare:
Ciupercile se taie felii mici si se pun la calit cu pastrama de porc, in foarte putin ulei.


Cascavalul se taie cubulete si dupa ce se mai raceste amestecul calit, adaugam atat cascavalul cat si gogosarul.



 Pieptul de pui se transeaza, astfel incat dintr-un piept sa iasa 4 bucati de carne (in total 8 bucati) pe care o batem cu un ciocan pentru snitele, protejate cu o punga(pieptul se destrama foarte usor). 



Odata umplute, se ruleaza cu grija pentru a nu destrama pieptul si se pun pe gratar, la foc potrivit.



 Se pot servi atat cu salata cat si cu cartofi prajiti sau cartofi la cuptor.


Pofta buna!

0 comentarii:

Un produs Blogger.