Frigarui de pui, umplute

Ingrediente:
- 1 piept de pui;
- 200 g de kaiser (feliat subtire);
- 1 ceapa;
- condimente.

Mod de preparare:
Am taiat pieptul de pui in patru parti egale pe care le-am batut usor cu un ciocan pt snitele, protejate de o punga din plastic.( pieptul este foarte fraged si punga il protejeaza sa nu se destrame prea tare).

Dupa ce am batut pieptul de pui, am asezat felii de kaiser pe toata suprafata sa l-am rulat ca in fotografiile de mai jos.

Rulourile formate le-am taiat la aproximativ 2cm si le-am introdus pe betele de frigarui, alternand cu bucatile de ceapa.
Pe deasupra fiecarei frigarui am presarat condimente, mai putin sare( kaiserul este un produs suficient de sarat).

Am pus frigaruile pe gratar, la foc mic, si le-am intors pe toate partile.



Va recomand sa le serviti cu o salata de sezon.

Pofta buna!

0 comentarii:

Un produs Blogger.